DE VELUWE.

is het grootste aaneengesloten bos- en natuurgebied van noordwest Europa. Door z´n uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen is het een belangrijk leefgebied voor talloze diersoorten, waaronder (roof)vogels, uilen en grote dieren zoals het wilde zwijn en het edelhert.Wie zijn wij?
Sinds 1986 is de Stichting Natuurvoorlichting Veluwe met een club professionele mensen toonaangevend bezig op de Veluwe met het geven van natuurvoorlichting en daarmee streven wij naar begrip voor bescherming en het behoud van bos en natuur als leefgebied voor talloze diersoorten. Ook houdt de Stichting Natuurvoorlichting Veluwe zich bezig met de uitvoering van een scholenproject en een cursus Veluwe voor Natuurgidsen, met financiële steun van de provincie Gelderland en de E.U.

Natuurgidsen.
De Stichting beschikt over een aantal enthousiaste natuurgidsen die op een eigen wijze, gevarieerd en boeiend, kunnen vertellen over de meest bijzondere aspecten van de Veluwse natuur, in het bijzonder het wild en beheer van bos en natuur.

Wat doen wij?
In woord en beeld brengen wij u terug naar de natuur. Door u de natuur te laten beleven, via wildspeurtochten, diaklankbeelden, bezoeken aan wildobservatieplaatsen en nog veel meer.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Voor groepen kunnen wij gevarieerde natuurbeleving programma´s samenstellen en voor u uitvoeren. Ideaal als bedrijfsuitstapje, pauze programma tijdens bedrijfstraining, familiereünie of zomaar met een aantal vrienden.

Op deze website treft u meer informatie aan,
u kunt ook onze brochure bestellen:
Stichting Natuurvoorlichting Veluwe
Hoog Soeren 72
7346 AE Hoog Soeren
Tel.: 055-5191015
fax: 055-5191014
mobiel: 06-52042904
e-mail:info@natuurvoorlichtingveluwe.nl